Nubar – Earthen

Detta lack har jag kikat på länge men inte riktigt kommit mig för med att klicka hem det förrän nu. Jag tänkte att det kanske är för likt mitt grå från China Glaze… Pelican Grey menar jag. Jag har sett många fina bilder på Earthen och det ser så där klassiskt och fint ut. Bra färg som passar till mycket när man vill vara lite neutral men ändå inte lika tråkigt som vanlig pastellig rosa eller nåt… 😉

Nubar-Earthen

Blev tyvärr lite ojämnt och strimmigt på mina naglar. Var nog lite slarvig…. Jag vet inte vad jag tycker om lacket för jag tycker det framhäver skavanker och mina naglar ser mer räfflade ut än vad jag annars upplever dem. Annars är färgen helt ok. Vet inte vad det är med grått, jag får för mig att jag vill ha det för det ser fint ut i flaskan men sen på naglarna blir det oftast bara ”nja”.

Formulan var inte alls lika bra på detta som på t ex Swiss chocolate, jag har inte testat så många Nubar så jag har inte så mycket att jämföra med. Däremot är penseln helt perfekt!

manikyr004

Här är China Glaze Pelican Grey för en liten jämförelse. Jag gillar faktiskt det bättre men jag ska ge Earthen någon mer chans så får vi se. Pelican Grey har lite skimmer men det syns inte jätte tydligt. Lite mörkare grå.

ÅH nu blev jag sugen på glitter gradient, var länge sen jag gjorde nån…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: