Daniel Sandler Watercolour Crème Bronzer Fiji

Jag har hittat en perfekt bronzer. Jag skojar inte, den är helt perfekt!

Det är en kräm, men inte alls så mjuk/fet i konsistensen utan lite mer torr/fast men ändå inte så den är svår att applicera. Den ser så naturlig och fin ut på huden. Det kan aldrig ett puder göra. Visst finns det bra puder men denna liksom smälter in i huden och ser helt fantastisk ut.

Den är dessutom i en helt perfekt ton. Den är mer åt röda hållet, inte det minsta orange. Inte heller en brun ton som gör att man ser smutsig ut i ansiktet. Denna är väldigt naturlig och passar även oss blekfisar. Ungefär den ton man får naturligt när man tillbringat lite tid i solen.

Det är en ganska liten dosa (innehåller 3 gram) men den är dryg och räcker säkert en hel evighet ändå.

danielsandler_fiji

Jag köpte min på Love Make up för £12 (nedsatt från ordinarie pris £15.50). Leverans på fem arbetsdagar och frakten kostade £4.50. Jag har beställt därifrån tidigare och har alltid varit nöjd.

Denna är perfekt för någon med torr hy som inte gärna vill använda puder i ansiktet, den är även bra för någon med lite äldre hy med fina linjer eller rynkor då kräm inte alls framhäver dem lika mycket som ett puder. Den passar även andra också och den smälter in i huden och ser väldigt naturlig ut. Det gillar jag bäst samt färgen!

Många andra bronzers är ju just bruna eller orange i tonen och gärna med lite skimmer eller glitter. Det ser inte alls lika naturligt ut även om jag kan gilla den typen också ibland.

Kika in här för bilder!

LOVE IT och ett måste för mig i sommar!! Bästa köpet på länge…. (näst efter Kett Cream foundation, eller de delar nog första plats när jag tänker efter).

Annonser

Ett svar till “Daniel Sandler Watercolour Crème Bronzer Fiji

  1. Ping:Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer | lulillan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: